Hoogakker 40 jaar!

Onze school is 40 jaar! Eigenlijk waren we op 9 februari echt jarig. Maar vanwege de lockdown en andere maatregelen waren we niet in de gelegenheid om een feestje te bouwen. Nu kan het wel, hoewel we nog steeds rekening moeten houden met de basismaatregelen. Gelukkig kunnen we op 5 en 6 juli voor onze leerlingen toch twee feestelijke dagen organiseren. Kijk in onze nieuwsbrief voor het programma!

Helaas kunnen we geen reünie organiseren. Dat is gewoon niet mogelijk. We bewaren dat voor als we 45 jaar bestaan. In 2026 dus!

Volg Parro en onze socials voor leuke sfeerimpressies!

Ouders, leerlingen en collega’s aan het woord

“De Hoogakker is een kleine en toegankelijke school met heel ervaren en betrokken leerkrachten. Het is fijn dat kinderen, leerkrachten en ouders (de weg naar) elkaar kennen. Niet alleen vakinhoudelijke lessen, maar ook het bespreken van/handelen naar normen en waarden krijgt veel aandacht. Met groot vertrouwen laat ik mijn kinderen elke dag weer naar deze school gaan. ”
Astrid Leeman -Ouder-
“Ik voel me veilig op school.”
Koen -groep 7-
“Op de Hoogakker kan mijn kind door de (-op haar-) toegepaste methode van de juf/onderwijzer, groeien & ontwikkelen vanuit haar eigen ik.”
Kimy Ilic -ouder-
“Ik vind de Hoogakker een goede school omdat we laptops hebben en dan kan je makkelijk dingen opzoeken.”
Kenji -groep 8-
“Wij werken al jaren met  veel plezier op de Hoogakker omdat we gewoon een heel tof team hebben. Ouders ons steeds weer het vertrouwen geven en we zien dat de kinderen elke dag graag  naar school komen.”
Sandra en Jos -Locatieleiders-
“Wat beeldhouwwerk is voor een stuk marmer, dat is onderwijs op de Hoogakker, voor de menselijke ziel!”
Susan van ‘t Hof -ouder-
“....... een school met een hart! ........het voelt als een warm bad. ........een hechte familie! ........veel aandacht voor elkaar.”
Jaydon Waaldijk -ouder-