Dag Wendy!

Op vrijdag 14 februari bereikte ons het bericht dat onze Wendy is overleden. We zijn enorm verdrietig. Wendy Kuijk was 23 jaar collega van ons en Remedial Teacher voor de leerlingen van de Hoogakker. Hoewel Wendy al geruime tijd ziek was, heeft het bericht van haar overlijden ons toch nog verrast. Ze was voor ons een geweldige collega en we zullen haar enorm gaan missen.

Het afscheid van Wendy vindt vrijdag 21 februari plaats. In overleg met het schoolbestuur is afgesproken de school op vrijdagochtend te sluiten. Mocht u zelf geen opvang voor uw kind kunnen regelen, kijk dan in de Parro-app.

De carnavalsviering zal op donderdag in aangepaste vorm plaatsvinden.

Ouders, leerlingen en collega’s aan het woord

“De Hoogakker is een kleine en toegankelijke school met heel ervaren en betrokken leerkrachten. Het is fijn dat kinderen, leerkrachten en ouders (de weg naar) elkaar kennen. Niet alleen vakinhoudelijke lessen, maar ook het bespreken van/handelen naar normen en waarden krijgt veel aandacht. Met groot vertrouwen laat ik mijn kinderen elke dag weer naar deze school gaan. ”
Astrid Leeman -Ouder-
“Ik voel me veilig op school.”
Koen -groep 7-
“Op de Hoogakker kan mijn kind door de (-op haar-) toegepaste methode van de juf/onderwijzer, groeien & ontwikkelen vanuit haar eigen ik.”
Kimy Ilic -ouder-
“Ik vind de Hoogakker een goede school omdat we laptops hebben en dan kan je makkelijk dingen opzoeken.”
Kenji -groep 8-
“Wij werken al jaren met  veel plezier op de Hoogakker omdat we gewoon een heel tof team hebben. Ouders ons steeds weer het vertrouwen geven en we zien dat de kinderen elke dag graag  naar school komen.”
Sandra en Jos -Locatieleiders-
“Wat beeldhouwwerk is voor een stuk marmer, dat is onderwijs op de Hoogakker, voor de menselijke ziel!”
Susan van ‘t Hof -ouder-
“....... een school met een hart! ........het voelt als een warm bad. ........een hechte familie! ........veel aandacht voor elkaar.”
Jaydon Waaldijk -ouder-