Contact

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem telefonisch contact met ons op, stuur een mail of vul het contactformulier in op onze website.

Wandelakker

Wandelakker 60, 4824 SG Breda
076 5411 469

Blokmoeren

Blokmoeren 28, 4824 JN Breda
076 5410 540


  Ik ga akkoord met het gebruik van mijn gegevens door NBS De Hoogakker voor het reageren op deze vraag en/of om contact op te nemen.

  Ouders, leerlingen en collega’s aan het woord

  “De Hoogakker is een kleine en toegankelijke school met heel ervaren en betrokken leerkrachten. Het is fijn dat kinderen, leerkrachten en ouders (de weg naar) elkaar kennen. Niet alleen vakinhoudelijke lessen, maar ook het bespreken van/handelen naar normen en waarden krijgt veel aandacht. Met groot vertrouwen laat ik mijn kinderen elke dag weer naar deze school gaan. ”
  Astrid Leeman -Ouder-
  “Ik voel me veilig op school.”
  Koen -groep 7-
  “Op de Hoogakker kan mijn kind door de (-op haar-) toegepaste methode van de juf/onderwijzer, groeien & ontwikkelen vanuit haar eigen ik.”
  Kimy Ilic -ouder-
  “Ik vind de Hoogakker een goede school omdat we laptops hebben en dan kan je makkelijk dingen opzoeken.”
  Kenji -groep 8-
  “Wij werken al jaren met  veel plezier op de Hoogakker omdat we gewoon een heel tof team hebben. Ouders ons steeds weer het vertrouwen geven en we zien dat de kinderen elke dag graag  naar school komen.”
  Sandra en Jos -Locatieleiders-
  “Wat beeldhouwwerk is voor een stuk marmer, dat is onderwijs op de Hoogakker, voor de menselijke ziel!”
  Susan van ‘t Hof -ouder-
  “....... een school met een hart! ........het voelt als een warm bad. ........een hechte familie! ........veel aandacht voor elkaar.”
  Jaydon Waaldijk -ouder-